TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Business på overvektige

Business på overvektige

Det er mye vaner og uvaner ute og går blant folk i dag. Jeg har vel allerede snakket om dette i flere runder. Men en ting jeg ikke har snakket noe om i det hele tatt er den eller de businessene som lever av at folk har dårlige vaner og veier for mange kilo og så videre. Jeg tenker da på alt fra de som selger slankemidler og til de som driver trenings plasser og slike ting. Det er jo en del business i alt dette også. Har de en finger med i spillet som ikke allmenheten kjenner til, eller er de bare flinke til å se muligheter for business?

Piller og pulver

Det er jo ganske mange som har skapene halvfulle av piller og pulver for å forsøke å gå ned noen kilo. Det kan være seg alt fra 3 kilo til flere ti talls kilo. Men virker dette som de sier? Dersom det virker så godt som reklamen sier så er det jo ganske utrolig at verden bare får flere og flere overvektige mennesker. For det er ingen tvil om at man ser mange flere overvektige mennesker i dag enn man gjorde for eksempel for 30 år siden eller noe der omkring. Det er mange argumenter for å benytte slike piller og pulver Da kanskje først og fremst pulver. Man blander pulveret ut i vann og drikker. Dette skal da tilføre det kroppen trenger men ikke noe ekstra. Dermed forsvinner fettet raskt og vekten går nedover raskt. Jeg selv er ganske overvektig, men har aldri testet slike pulverkurer. Jeg har sett andre som har benyttet disse og fått problemer i massevis. Joda greit at kiloene forsvinner ganske raskt av deg, men samtidig så tilføres ikke kroppen den energien den trenger og du får mindre krefter til å gjøre det du skal og vil gjøre i hverdagen. Tilfellet jeg spesielt tenker på er ei venninne som benyttet en slik «vidunderkur». Hun ble til slutt så utmattet at hun falt om og måtte på sykehus for å få hjelp til å «bli seg selv» igjen. Totalt utmattet faktisk uten å ha brukt unormalt mye krefter.

Kunnskap

Skal man å ned i vekt så er kunnskap en del av slankingen tror jeg. Og selvfølgelig endring av dårlige vaner. Jeg selv har benyttet en pillekur som ble utskrevet av lege for en del år siden. Den fungerte for meg veldig godt, da jeg også måtte endre mine spisevaner for å få virkning av dette. De pillene jeg tok alene var ikke veldig mye verdt annet enn eventuelt problemer. Men ble de benyttet på riktig måte så hjalp de deg både til å redusere vekten din og å endre dine kostholdsvaner. For om du spiste feil så «straffet» de deg på en måte. Jeg kunne ha beskrevet det i detalj, men det er lite hyggelig lesning for de som ikke vet hva dette er. Pillene jeg benyttet het Xenical og var kun tilgjengelig i Norge på resept fra lege.

Xenical