Forskjellige fly selskaper

Dersom man følger litt med på sosiale medier så kan man umulig ha unngått å få med seg diskusjonene rundt hvilket flyselskap som er gode og hvilke som er mindre gode og så videre. Det er jo ofte snakk om «kjosern» og hans selskap, samt veldig mange andre varianter. Jeg velger å se litt på hva og hva og hvor til og fra Norge og hit ned jeg frekventerer. Ja jeg bor i utlandet i øyeblikket i sydøst Asia eller nærmere bestemt Thailand. Og hit er Norwegian ett av kun to selskaper som flyr direkterute. Det andre selskapet er Thai Airways som er Thailand sitt nasjonale hovedselskap.

Nok en utmerkelse

Det er ikke første gangen at lavpris selskapet Norwegian har vunnet priser i ulike konkurranser. Og nå har de nylig fått en ny utmerkelse på den måten. De har blitt kåret til Europas beste selskap av de som inngår i kategorien lavpris selskaper. Og bare denne prisen er det femte gangen på rad at Norwegian vinner. Det er Grand Travel Awards som er utmerkelsen, og det er operatører og representanter innenfor bransjen som har kommet frem til dette resultatet.

Nok en utmerkelse

Men dette er ikke den eneste utmerkelsen som selskapet har fått bare i år – 2019. Du kan selv lese om det ved å klikke deg inn på linken litt lenger opp i artikkelen her. Men bare for å ramse opp de som de har fått så langt i år, så er det; I tillegg til den som jeg har omtalt over her så har de fått en pris for beste lojalitetsprogram i bransjen i Europa og Afrika, Det mest bærekraftige selskapet i bransjen i Norge, i Europa har de igjen blitt kåret til beste lavprisselskap av passasjerer og de har også fått utmerkelsen som neste selskap på reiser i Norge.

Mange gode selskaper

Jeg kunne ha skrevet en meget lang liste over forskjellige flyselskaper som flyr til og fra Norge. Jeg har testet en del av de forskjellige selskapene opp gjennom årene, men det er også veldig mange jeg ikke har testet.Jeg har ingen direkte negative ting å beskrive om de selskapene jeg har testet heller. Men noen av de selskapene jeg ikke har testet så ligger det rykter fra andre som grunn bak til at jeg ikke har fløyet med dem. Men det er jo ikke sikkert at slike rykter stemmer og vil treffe på samme måten for alle. Men jeg har nå engang valgt å stole på de ryktene – det er mitt private valg og ikke noe annet.

Mye til Thailand

Mye til Thailand

De senere årene har det blitt mange reiser til Thailand for min del. Men i dag er det kun to selskaper som flyr direkte fra Oslo til Bangkok som jeg nevnte innledningsvis. Men det er mange andre selskaper som flyr, men da med mellomlandinger et eller annet sted på veien. Enten i starten av turen eller cirka halvveis. Jeg har vel mellomlandet i store byer som London, Berlin, København, Doha, Helsinki og Paris bare for å nevne noen. Men det er uten tvil å foretrekke direkte flygning for min del nå. Betaler heller litt mer og kommer direkte til deseetinasjonen!

Skribent: Edvard