TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Røykeslutt med el sigaretter del 1

Røykeslutt med el sigaretter del 1

Så sitter vi her igjen da foran computeren og vet ikke helt hva jeg skal foreta meg. Skal jeg spille et spill, skal jeg sette på litt musikk, sette på en film, surfe litt nyheter, se om noen kompiser er online for litt chatting eller hva i all verden skal jeg finne på i dag. Ute har det nettopp kommet ned noen vanndråper fra himmelen så gå ut er ikke aktuelt. Null interesse for å risikere å bli våt. Spist har jeg gjort så det må vente noen timer før jeg kan gjøre det igjen. Kiloene har det blitt for mange av så jeg må være forsiktig med alt slikt.

Kjedelig

Når dagene er slik at man ikke har noe spesielt å gjøre, men formen er egentlig ganske fin og man burde absolutt ha væt mer aktiv enn det man er. Hva skal man gjøre? Jo jeg tror jeg blir nødt til å ta et skippertak og skjerpe meg. Buksene mine og alle t-skjorter og så videre har ikke nettopp blitt noe spesielt løsere det siste året. Vi får legge litt av skylden på røykeslutten jeg klarte for et par år siden. Den har nok gitt meg noen kiloer.

Ja jeg klarte faktisk å slutte å røyke etter over tretti år med den pinnen i munnen hver eneste dag. Ganske mange ganger om dagen også. På det aller verste så tror jeg at jeg røyket unna mellom 50 og 60 sigaretter i døgnet. Alt etter som hva jeg hadde å gjøre og hva jeg bedrev tiden med. Men så her for noen år siden ble jeg presentert for dette med elektriske sigaretter. En kompis ville i tillegg til å starte å benytte dem også gjøre business med dem fortalte han meg. Han ville gjerne ha meg med om jeg hadde litt tid og litt penger å investere inn i dette.

 

El Sigaretter

Jeg mener å huske at det var høsten eller tidlig vinteren 2013 at jeg ble introdusert for slike elektriske sigaretter. Jeg hadde ingen stor tro på dette og jeg hadde heller ingen planer om å legge bort de vanlige sigarettene. Men skulle det fungere så var det jo helt greit å komme unna den giften eller de giftene disse sigarettene var. Så jeg bestilte noen prøver av denne kompisen min og bare ventet på at varene skulle kommer i posten. Ting skjer, men ikke alltid slik man har planlagt. Jeg husker ikke hva det var som skjedde, men når de elektriske sigarettene kom i posten bare la jeg de i en skuff og delvis glemte dem. Dette var noen måneder før jul og nyttår 2013.

El Sigaretter

Mot julen traff jeg på kompisen igjen og han lurte på hvordan el sigarettene var for meg. Fungerte det og hadde jeg klart å legge bort de vanlige sigarettene. Jeg måtte jo da innrømme at jeg hadde fått dem og bare lagt de i en skuff hjemme og glemt de bort igjen. Men jeg lovte å skjerpe meg og gjorde delvis det. Jeg gikk hjem og bestilte et sett med det samme utstyret også til min far. Julegave tenkte jeg og tenkte også at det var enklere å slutte om vi var to stykker.

 

Ohhh dette ble mye – jeg får fortsette i en ny artikkel om en liten stund. Heng med om du vil høre hele historien.