TwitterRssFacebook
Submit a New Listing

Røykeslutt med el sigaretter del 2

Røykeslutt med el sigaretter del 2

Begynte i forrige artikkel å skrive litt om min egen historie med sigaretter og elektriske sigaretter. Men ble ikke på langt nær ferdig, så her kommer en ny runde med fortsettelsen av hvordan det har gått siden jeg første gang ble introdusert for disse sakene. Jeg skal innrømme at jeg hadde liten eller ingen tro på dette den gangen, men i dag er troen en helt annen. Les videre så skal jeg forsøke å gjengi etter beste evne hvordan dette ble for min egen private del.

Jul og nyttår 2013

Jeg bestemte meg altså for å handle julepresang til min far. Som tenkt så gjort. Jeg bestilte alt hantrengte for å begynne med elektrisk sigarett sammen med meg. Nyttår er jo en fin tid til å gjøre drastiske forandringer så jeg siktet meg inn på den dagen. Julen kom, men det gjorde ikke far sin pakke med elektrisk sigarett og utstyr. Så måtte lage en hilsen til ham angående denne gaven på juleaften. Men pakken kom i romjulen og vi kunne starte på damp! Far var ikke like klar som meg for dette, men han lovte å prøve etter hvert. Jeg tok min siste sigarett på kvelden nyttårsaften og neste morgen var det bare elektrisk sigarett og damp som gjaldt. Mener jeg hadde kjøpt jordbær smak, noe lakris smak og en eller to andre smaker på dette opplegget.

Tredje dagen smakte det……

OK dagen gikk og jeg gikk rundt med denne elektriske saken i lomma, i handa og i munnviken. Men merkelig nok så gikk det enklere enn jeg hadde forestilt meg. Både første og andre og tredje dag gikk unna som en lek uten behov for vanlige sigaretter og nikotinen derifra. Det var jo litt nikotin i denne dampevæsken, så behovet og suget ble jo tilfredsstilt der.  Tredje dag husker jeg at jeg spurte far om en sigarett. Jeg ville teste om smaksløkene ville endre seg noe. Jeg fyrte opp en Marlboro eller hva han røyket den gangen, og tok et par trekk. Men fysj og fy hvor ille det smakte. Det ble med kun et par trekk før jeg la vekk den sigaretten igjen. God start på røykeslutten min dette faktisk.

Tiden går

Tiden gikk og tanken på sigaretter svant mer og mer hen. Jeg rørte ingenting før ut i mars eller april måned. Da fant jeg ut at jeg igjen ville teste om det fortsatt smakte «hoggorm» av vanlige sigaretter. Jeg kjøpte ei hel pakke og fyrte opp en sigarett. Noe av årsaken var at jeg var utenfor hjemmet og hadde gått tom for strøm på el siggene og hadde ikke med ekstra batterier. Smaken var like ille som den dagen i Januar da jeg testet hjemme hos far. FYSJ OG FY! Vekk med sigaretten og vekk med hele pakken. Bedre uten resten av den kvelden til jeg fikk ladet batteriene til min dampe dings igjen.

Tiden går

Slik har tiden gått for meg og det er nå over fire år siden jeg jeg tok siste sigarett og det er over to år siden jeg la vekk de elektriske sigarettene også. En herlig følelse faktisk og jeg har ingen problemer i det daglige og ei heller til fest med å holde meg unna de giftpinnene!